Training ‘Stress: Inzicht en aanpak’

 

contact-cindyvanhetkaar-stress-therapieen

Hoe zou het zijn als je je stress kan laten gaan? Om technieken te leren om jezelf te kunnen helpen naar meer ontspanning?

 

Anti-Stress oefeningen

In deze training leer je een aantal uiteenlopende oefeningen. Je kan hierdoor zelf voelen wat je het meeste ligt en wat het beste in jouw dagelijks leven in te passen is. Zo zal er o.a. een ademhalingsoefening , een body scan en een Qi Gong oefening aan bod komen. Verder wordt er aandacht besteedt aan het mentale vlak, hoe je de waarschuwingssignalen kan gaan herkennen en voorbeelden van hoe je patronen kan doorbreken. Doel is om jou duidelijke handvaten te geven om met je stress aan de gang te kunnen.

Voor wie

Deze training is voor jou als je meer wil weten over wat stress is en hoe het jou beïnvloedt. Je wil graag aan de slag met hoe je stress beleeft en hoe je daar zelf verandering in kan aanbrengen.

Je moet het zelf doen,maar je hoeft het niet alleen te doen!

In een ontspannen sfeer, is er ruimte om veilig en zonder oordeel de eerste stappen te zetten en te kijken naar wat je nodig hebt om je stress aan te pakken. Er is ruimte om ervaringen te delen, zodat anderen in de groep er ook van kunnen leren, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Door wie

Cindy van het Kaar,  zij heeft in 20 jaar werkende als therapeut, vanuit de  mindfulness, acupunctuur, fysiotherapie en coaching een methode ontwikkeld waarbij zowel het fysieke als mentale aan de orde komen zodat jouw stress effectief van meerdere kanten kan worden benaderd.

Grootte van de groep

Maximaal 8 deelnemers (vanwege de beperkte aantal plekken, is van te voren inschrijven een must)

Investering

€30 p.p., Tot 25 September vroegboekprijs van €25

Waar en wanneer

Woensdag 9 Oktober 2019 van 19.00 tot 21.00 . Locatie,afhankelijk van het aantal deelnemers, is in de praktijk p/a Molukkenstraat 37 huis of op steenworp afstand in Buurthuis Archipel, Makassarplein 1,  Amsterdam Oost. (Dit wordt kort voor de workshop aangegeven)

Schrijf je hier in voor de training