fbpx

7-daagse online training bij stress

Wil jij in 7 dagen leren met je stress om te gaan?

 

 • Zorgt stress voor veel spanning en onrust in je lichaam en hoofd?
 • Heb je regelmatig last van pijntjes en andere fysieke klachten?
 • Kost alles meer moeite of energie?
 • Heb je een korter lontje dan voorheen?
 • Ervaar je minder plezier en voldoening in je dagelijks leven?
 • Merk je dat alleen een paar dagen vroeg naar bed gaan of een dagje vrij nemen niet meer helpt?

Deze training gaat je helpen om inzicht te krijgen in wat stress voor jou is, hoe jij er tot nu toe mee om bent gegaan en hoe je dat op een betere en bewustere manier kan aanpakken. In het kort: Hoe ga jij je beter voelen?

Ga je op het internet zoeken naar oplossingen dan schiet je al snel nog meer in de spanning, want er is zo veel informatie! Waar begin je? Wat gaat voor jou het beste werken? En wanneer ben je door al die informatie heen om tot een goede keuze te komen? De meeste mensen zien al snel door de bomen het bos niet meer. Het uitzoeken is tijdrovend en, eerlijk gezegd, best stressvol.

Ik heb een online programma opgezet die je daar bij kan helpen. In deze training krijg je verschillende soorten oefeningen en technieken vanuit verschillende achtergronden. Afhankelijk van het soort stress waar jij last van hebt, zal je merken dat bepaalde oefeningen en technieken beter aansluiten dan anderen, maar dat er altijd iets bij zit wat voor jou gaat werken

Dit programma is dus voor jou als jij veel last heb van je stress en nog niet weet wat voor jou de beste manier is om er mee om te gaan. Hierdoor kan je dan weer lekkerder in je vel gaan zitten en meer van het leven kan genieten.

Ja, ik meld me aan!

 

Wat gaat deze training je brengen?

Na deze training heb je handvatten om je stress in de hand te houden en om verder te gaan met jouw proces. Door de verschillende oefeningen heb je geleerd wat voor jou het beste werkt en wat voor jou op dit moment de juiste stap is. 

Je ontvangt 7 dagen achter elkaar een mail met een filmpje, audio en/of tekst om zelf aan de gang te kunnen met je stress. Het is vooral een manier om in een korte tijd verschillende technieken te gebruiken en ga je voelen wat het beste bij jou past en je de meeste resultaten mee gaat krijgen.

Dit gebeurt o.a. door verschillende oefeningen:

 • Ademhalingsoefeningen (lang en kort)
 • Meditatieve technieken
 • Bewustwording/ mindfulness
 • Bewegingsoefeningen
 • Geschreven opdrachten uit het werkboek

In het werkboek staan extra informatie, verschillende oefeningen en opdrachten. Deze opdrachten zijn voor jou alleen en kunnen zeer waardevol zijn omdat ze meer inzicht kunnen geven in je bewuste en onbewuste patronen, hetgeen het proces nog meer verdiept.

Deze online training is nu tijdelijk afgeprijsd naar €24,-. Na betaling ontvang je een mail en kan je direct aan de slag

Ja, ik wil meteen aan de slag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi Cindy! Wat een leuke training; Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd. Nooit geweten dat er zoveel onder de stress kan zitten. 

Marlous, 39jaar

Geen gladde cursus, maar juist echt, warm en persoonlijk. Precies hoe ik je ken vanuit je praktijk. En wat heb je toch een fijne stem om naar te luisteren.

Janny, 62 jaar

Echt fijn dat ik het niet allemaal zelf hoef uit te zoeken. Voor mij zijn vooral de Bodyscan en de korte oefeningen voor tussendoor echt geweldig. Ik voel het verschil direct!

Anneke, 27 jaar

Zo veel informatie en met verschillende invalshoeken. Ikzelf vind de filmpjes heel fijn, veel beter dan grote lappen tekst. Ben erg blij met de verschillende oefeningen, zoals de dankbaarheidsoefening. Maar mijn favoriet is toch de oefening om uit een tunnelvisie te komen, die pas ik vaak toe.

Mark, 45 jaar